Onze aanpak

stap 1: verzamelen data
01

Capture

De aanpak van Canary start steeds met het verzamelen van data. Dit kan eerder wat voor data zijn: operationele metingen, financiële gegevens, uren training gevolgd, verbruik, uitstoot, ... Als je het kan uitdrukken in cijfers of binair, dan kan Canary ermee aan de slag.

stap 2: verrijken van data
02

Transform

Context is alles. Zeg maar wat je nodig hebt. Locatie, tijdstip, categorie, de overeenkomstige SDG … Voeg eender welke informatie die voor jou nuttig is toe aan een datapunt. De tweede stap in onze aanpak is het verrijken van data. Canary weet waar elk stuk informatie vandaan komt en hoe het in het grote plaatje past. Nu is jouw data verrijkt en klaar voor de strijd.

stap 3 informeren
03

Inform

Je wordt steeds meer gevraagd, vaak zelfs verplicht, om transparant te communiceren. Gaande van je financiële gegevens tot je inspanningen rond duurzaamheid. We weten dat en daarom gaan we je helpen. Canary rekent al die informatie om naar een accuraat beeld van jouw impact. De derde stap in onze aanpak is dus het informeren. Vandaag X kWh verbruikt? Dat komt overeen met Y kg CO2 (per eenheid naar keuze), rekening houdend met jouw energiemix. Hetzelfde geldt voor water, afval en grondstoffen.